India Kultur og Natur


I samarbeid med Tiger Tracker Reiser og Rajat Pal Singh, arrangerer jeg

høstens MEST SPENNENDE reise i India.
2 uker med kultur og natur, Varanasi, den hellige byen hvor Hinduene reise for å brenne sine døde, Pushkar Kamel Festival med opp mot 2000 kameler fra hele India

og en uke i jungelen med tigre, elefanter, aper, fugler og landsbyliv.
Foreløpig reiseplan tilsir ankomst Delhi ca 20/11 og retur ca 4/12 -Kostnad er forventet på ca. 32-35.000 nok eks fly til/fra India men inkl overnatting, mat og reise i India
Det blir kun 8 plasser, så det kan være lurt å reservere plass allerede nå - send med PM for mer info/reservasjon

Pris: 32-35.000,- pr. person - endelig pris fastsettes ila. april 2020

Prisen inkludere reiser i India, alle overnattinger i India og mat.

Drikke, tips til guide og sjåfører samt flyt´reise til/fra India er ikke inkludert.

Program:

Estimert reiseperiode er 


Dag 1:  Fly fra Sverige / Norge til Delhi med Finnair.


Dag 2: Ankomst til Delhi kl 06:35 ogtransport videre til varanasi.


Dag 3 og 4: Vi utforsker Varanasi, går turer i byen og langs ad Ganges


Dag 5: Reise til Pushkar


Dag 6 og 7: Pushkar kamelfestival


Dag 8-14: Vi forflytter oss til jungelen: Det planlegges å besøke 2 forskjelloge nasjonalparker med nor variert dyreliv. I disse dagene vil vi også få anlegning til å besøke en eller to små lokale landsbyer.


Dag 15: Vi reiser tuilbake til New Delhi. Det er planlagt besøk på et lokalt marked i Delhi med mulighet for å handle skjerf, krydder og lokalt håndverk. Dette marked er en opplevelse som setter prikker over i'en på denne fantastiske turen

Overnatting i Delhi.

www.ihg.com/holidayinn


Dag 16: Fly til Sverige/ Norge 10:40 med Finnair. Ankomst hjemme samme dag.

HUSK: 

Denne reiseplan er foreløpig - endelig plan med bl.a overnattingssteder og konkrete datoer kommer i april.

Bestilling - reservasjon - mer info:

Ønsker du å bestille/reservere din plass på turen, eller bare mer info, ta kontakt på mail:

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept